x 

Winkelwagen is leeg

Lidmaatschap NVB

Voor bedrijven en instellingen bieden wij het lidmaatschap van de NVB aan. Dit lidmaatschap staat op bedrijf en is dus niet persoonsgebonden. Het hele bedrijf kan dus profiteren van het lidmaatshap.

Wat krijg je voor je lidmaatschap

Advies & Informatie

De NVB is hét kenniscentrum voor bedrijfshulpverlening. Als kenniscentrum beantwoordt het alle vragen die betrekking hebben op dit onderwerp. Ook geeft de NVB advies bij het opstellen van bijvoorbeeld een bedrijfsnoodorganisatieplan of een BHV-risicoanalyse.

Daarnaast vind je achter de inlog op de website nuttige informatie over het opzetten van je BHV organisatie, bijvoorbeeld BHV checklisten en BHV functieprofielen.

Leden voordeel

Profiteer van korting in onze webwinkel op lesboeken, powerpoint presentaties voor docenten, BHV insignes, en de NVB RI&E rekentool voor je BHV organisatie. Daarnaast ontvang je korting op de diverse opleidingen/workshops/symposia/netwerkdagen en andere bijeenkomsten die de NVB organiseert.

Belangenbehartiging

De NVB zet zich in voor de belangen van haar leden. Zo werken we mee aan normeringen, de handreiking BHV voor Stichting van de Arbeid en certificerende instellingen waaronder KIWA.

We kunnen je helpen de veiligheid in je bedrijf te verhogen!

 


Copyright © 2022. All Rights Reserved.