Word lid van NVB voor ZZP-ers

Speciaal voor ZZP’ers biedt NVB voor een gereduceerd tarief een lidmaatschap aan. Je kan met de dit lidmaatschap toch nog steeds profiteren van diverse voordelen.

Wat krijg je voor je lidmaatschap

Advies & Informatie
NVB is hét kenniscentrum voor bedrijfshulpverlening. Als kenniscentrum beantwoordt het alle vragen die betrekking hebben op dit onderwerp. Ook geeft de NVB advies bij het opstellen van bijvoorbeeld een bedrijfsnoodorganisatieplan of een BHV-risicoanalyse.
Daarnaast vind je achter de inlog op de website nuttige informatie over het opzetten van je BHV organisatie, bijvoorbeeld BHV checklisten en BHV functieprofielen.

Leden voordeel
Profiteer van korting in onze webwinkel op lesboeken, powerpoint presentaties voor docenten, BHV insignes, en NVB RI&E rekentool voor je BHV organisatie. Daarnaast ontvang je korting op de diverse opleidingen/workshops/symposia/netwerkdagen en andere bijeenkomsten die de NVB organiseert.
Tenslotte kan je ook NVB examens afnemen (waaronder diverse BHV examens, Beheerder Brandmeldinstallaties en Preventiemedewerker) en ontvang je korting op BHV pasjes voor je cursisten.

Belangenbehartiging
NVB  zet zich in voor de belangen van haar leden. Zo werken we mee aan normeringen, de handreiking BHV voor Stichting van de Arbeid en certificerende instellingen waaronder KIWA.